U bent niet ingelogd of nog geen lid. login of Registreer om te kunnen downloaden van het forum. Deze website gebruikt cookies. Indien u niet akkoord gaat, gelieve de site dan te verlaten.

 
De kosten voor hosting en dataverkeer lopen zodanig op dat we u willen verzoeken een kleine (niet verplichte) bijdrage te leveren tot het behoud van dit forum. Alle inkomsten zullen enkel en alleen worden gebruikt om het voortbestaan van het forum te garanderen. Klik hiervoor op de 'Donate' knop bovenaan

OPGELET : DIT FORUM WORDT BEHEERD DOOR VRIJWILLIGERS (Willem52, SSB,...), ER IS GEEN ENKELE CONNECTIE MET DE FABRIKANT OF LEVERANCIER !!!
Wanneer u problemen hebt met garantiereparaties / klachten over garantiereparaties / ophalingen via de websites www.cherrymobility.eu of www.cherrymobility.com dient u Kruidvat/Trekpleister te contacteren. Noch dit forum, noch SSB Repair of de moderators kunnen u in dit geval helpen !


Reactie plaatsen 
 
Waardering:
  • 3 stemmen - gemiddelde waardering is 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Camera
04-04-2012, 15:05
Bericht: #1
Not Solved Camera
Hallo, weet iemand misschien hoe ik mijn beeld in Skype kan verbeteren.Ik krijg degene die ik oproep loepzuiver op het tablet maar zij zien mij vaag door allerlei gekleurde strepen.Alvast bedankt.
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
04-04-2012, 15:46
Bericht: #2
Not Solved RE: Camera
(04-04-2012 15:05 )Sook schreef:  De inhoud van deze pagina werd geblokkeerd voor gasten, gelieve te registreren om toegang te krijgen
Registreer
Ik vermoed dat je de laatste versie van Skype geinstalleerd hebt staan (zelf geinstalleerd van Play Store of meegeleverd met het tablet)? Die versie is namelijk niet compatibel met Android 4.0.3. Oplossing is in dat geval het patch script van Den Eds (zie De inhoud van deze pagina werd geblokkeerd voor gasten, gelieve te registreren om toegang te krijgen), waarmee Skype 2.5.4 wordt geinstalleerd.
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
10-04-2012, 21:55 (Dit bericht is het laatst bewerkt op 10-04-2012 om 22:02 door frithjof61.)
Bericht: #3
Not Solved RE: Camera
(04-04-2012 15:46 )rbergen schreef:  De inhoud van deze pagina werd geblokkeerd voor gasten, gelieve te registreren om toegang te krijgen
Registreer
Als ik verbinding kreeg bij Skypen viel het beeld weg en kreeg ik de melding dat ik geen videobestanden konversturen.
Nu heb ik Skype versie 2.5.4 van Eds geinstalleerd maar krijgt de persoon op de andere tablet wel beeld maar van een heel erg slechte kwaliteit.
De ADB versie installeren lukt niet. De tablet blijft een error melding geven. Heeft de afwezigheid van dit programma of versie misschien met deze slechte beeldkwaliteit te maken??


Wat kan ik daaraan doen?
Alle berichten van deze gebruiker zoeken
Reageren op dit bericht
Reactie plaatsen 


Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)
Donation's plugin by Naoar.com