Tabletsupport.eu

Volledige versie: Extern Toetsenbord
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Pagina's: 1 2
Kan iemand me hierbij helpen ? Ik had aanvankelijk een M 1038 tablet. Had hiervoor een bijhorende hoes met toetsenbord besteld bij Kruidvat. Dit werkte perfect. Ik heb nu een M 1023Q en wou dezelfde hoes gebruiken. Probleem was de M1038 had een mini usb en de M1023Q een micro usb aansluiting. Dus verloopstekker gekocht. Doch toetsenbord werkt NIET. USB-verloop werkt nogthans want heb dit getest met GSM (ook android). USB poort op M1023Q tablet werkt ook (getest met usb-stick).
Zie je ook niet kort een mini toetsenbord of A icoon verschijnen in de statusbalk?
Dat zou elke keer bij inpluggen dienen te gebeuren, om taal e.d. in te stellen.
Als dat niet gebeurd, zal de juiste driver mogelijk niet in de firmware aanwezig zijn.
Nee...doch vind het wel raar...als je een volwaardig PC toetsenbord via het verloopkabeltje aansluit werkt dit wel. Dan verschijnt die A wel.
Klopt, bepaalde keyboards hebben een ander stuurprogramma.
Simpel, maar waar.
Ik heb ook de M 1023Q en wil een hoes voor erop.Heb die inderdaad gezien bij 123best deal maar ik zou willen weten of het toestenbord werkt, ik kan dit ook niet zomaar gaan testen want heb geen extern toetsenbord.
Het gaat er niet om dat je eerst wilt testen met een extern toetsenbord.

Bepaalde USB toetsenborden melden zich zodanig dat er een ander
stuurprogramma van Android nodig is (in de firmware), en als deze
niet in de Tablet aanwezig is, dan weigert zo'n toetsenbord dienst.
(05-09-2013 13:50 )Liesbeth V schreef: [ -> ]De inhoud van deze pagina werd geblokkeerd voor gasten, gelieve te registreren om toegang te krijgen
Registreer
Hallo,
Ik heb hem met azerty ook aangeschaft bij 123 best, mijn cherry M 1023Q via de instellingen ook op azerty gezet en alles werkt prachtig.
Goedemiddag,
Ik heb sinds gisteren de Cherry M1023Q in mijn bezit, ben er erg blij mee, maar bij mij werkt het extern toetsenbord ook niet. Het rechterlampje brandt wel, maar daar is ook alles mee gezegd. Hoe kan ik dit makkelijk verhelpen? Moet ik ermee terug naar de winkel? Kan iemand me daarbij helpen? Ik zie ook geen A in de werkbalk.
Probeer ook eens een computer USB toetsenbord via de meegeleverde USB verloopkabel.

Ook behoort men, wanneer een fysiek USB toetsenbord is aangesloten, in Instellingen:
Persoonlijk > Taal en invoer > onder fysiek toetsenbord een USB keyboard te zien staan.
Hoi Willem, misschien ben ik oliedom, maar welk toetsenbord is het fysiek toetsenbord? Ik ben nog erg nieuw in deze materie. Ik zie ook dat de versie op deze tablettablet van 7 aug 2013 is, is dat misschien nog iets om een oplossing te vinden?
Pagina's: 1 2
Koppelingen